tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun villamatto

Kutojan työmökki
Mietin alkukesästä tämän villamattolangasta ja karstavillalangasta tehdyn toimikasmaton tekoa, että kuinka hölmöä olikin aloittaa kutomaan villasta! No, niinkuin tiedätte, säiden puolesta ei tänä suvena ole ollut ongelmaa liiallisen lämmön suhteen.

Fb:ssa kirjoittelinkin jo, että värisommittelu aiheutti pähkäilyä pitkään. Nämä langat olen hankkinut pitemmällä aikavälillä nettihuutokaupoista ja kirpputoreilta, joten lankavärit ovat siinä mielessä harvinaisia.

Lisäksi oli haastavaa valita ja sommitella värejä, kun valikoima on suppea. Villalangat ovat myös aika hidasta kutoa, puhumattakaan kuviosta. Jostain syystä keskittyminen pätki ja kuvio oli tällä kertaa sen takia vaikea.

Raaka-aineet ovat kierrätysmateriaalia, värit uniikkeja ja sidokset ruhtinaallisen runsaita, niinkuin mulla yleensäkin.:)


Runo -villamattoMökkitiellä päiväkävelyltä palatessa tulikin minua ja koiria vastaan yllätys: tietymättömistä karannut kuusipuussa parveileva mehiläisrypäs! Onneksi ukki sai taitavasti otettua mehiläiset talteen uuteen pesäänsä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti